Tilbage

Producenterne

Vores agenturvirksomhed er baseret på kompetente og professionelle produktionsvirksomheder som i årtier har bevist deres troværdighed og høje kvalitetsniveau som kommer til udtryk i produkterne og i samarbejdet. HorsePower Scandinavia samarbejder både med producenter der er højt specialiserede i et afgrænset produktområde, og med producenter der dækker et bredere produktsortiment. Hovedparten af vores partnere er at finde inden for EU hvilket giver kort og hurtig transport til det skandinaviske marked. Blandt vores vigtigste agenturer kan nævnes:
Lafert S.p.A. – San Donà di Piave (VE), ItalienErfaring, fleksibilitet, hensyntagen til tradition og mod til innovation er en kort beskrivelse af Lafert’s baggrund for leve op til kunders og myndigheders stadig stigende krav, samt egen målsætning om at fastholde førerpositionen inden for segmentet: Kundespecificerede løsningerLafert Motors er omdrejningspunktet i Lafert koncernen. Her defineres produktionsaktiviteter og forretningsstrategier, mens et internationalt salgsnetværk sikrer implementering på markederne.

Lafert producerer tre-fase og enfasede asynkron- motorer, bremsemotorer og premium efficiency permanent magnet motorer, – alle konstrueret til et utal af kundespecificerede applikationer i alle industrielle miljøer.

Mere information på Laferts hjemmeside: http://www.lafert.com/eng/index.php

0102
AEG Motors
AEG er et brand for el-motorer. AEG motorer i IEC 56 – 315 produceres og markedsføres af Lafert Motors, (- se ovenfor) Mere information om AEG motorer på: http://www.lafert.com/eng/corporate-companies.php
03
SC UMEB SA, Bucharest, Rumænien.
Kendt rumænsk virksomhed for produktion af lavspændingsmotorer og generatoranlæg i europæisk design og kvalitet. Virksomheden har gennem mere end 60 år fastholdt en dominerende position på hjemmemarkedet, men er i de senere år også blevet en anerkendt leverandør til det øvrige europæiske marked, således bliver ca. 60 % af produktionen i dag eksporteret til lande som Italien, Tyskland, Frankrig og UK. Skandinavien er et nyt markedsområde for UMEB. UMEB tilbyder et komplet program af standard- og specialmotorer; IEC 56-355 i støbejern, men virksomhedens kerneproduktionen er ATEX EX-motorer som tilbydes i gruppe 1 (EEXDI) og gruppe II ( EEXn, EEXd og EEXd(e) IICT4.
EXd motorerne tilbydes såvel i IE1 som i IE2.
Motorerne er certificeret af PTB Tyskland samt af Insemex Petrosani, i overensstemmelse med ATEX direktivet 94/9/CE. Mere information om UMEB på: http://www.explosionproofmotors-umeb.com
04
05
KAISER MOTOREN GmbH, Neumünster – Tyskland. Tysk tradition, mangeårig erfaring, innovation og markedstilpasning har udviklet denne virksomhed til et produktionssted for specialmotorer tilpasset applikation og kundeønske, kort sagt; Kaiser kan tilbyde alt det som kunden ikke finder i standarderne. Klar organisationsstruktur, højt kvalificerede medarbejdere og stor fleksibilitet gør det muligt at opfylde kundernes ønsker med kort varsel.
Produktionen er koncentreret os omkring specialmotorer til bl.a tekstilmaskiner, fødevare- og medicinalindustrien. Således høre højhastigheds motorer (op til 30.000 rpm) og motorer i rustfri stål til virksomhedens fokusområder. Mere information om Kaiser-Motoren GmbH på: http://www.kaiser-motoren.de/en/index.htm
0607
Lloyd Dynamowerke GmbH , Bremen – TysklandVirksomheden udvikler, konstruerer og producerer elektriske maskiner (motorer) og drivsystemer til industrielle og maritime applikationer. Alle produkter designes og produceres specielt til applikationer med ekstraordinære krav til materiellet.
Historisk har virksomheden været en del af den oprindelige AEG koncern og med mere en 90 års erfaring og produktudvikling fokuseres der på produktion af:

  • Asynkron maskiner fra 225 til 25.000 kW
  • Kompakt asynkron motorer fra 50 til ca. 2.000 kW
  • Synkron maskiner fra 4.000 til 55.000 kVA
  • DC maskiner fra 50 til 8.000 kW
  • Drives

Genopbygning/renovering samt servicering af gamle maskiner er også en af virksomhedens kompetencer

Mere information om LDW på: http://www.ldw.de/home.html

08
09
ELECTRO ADDA S.p.A – Beverate di Brivio (Milan), ItalienI mere end 60 år har Electro Adda produceret elektromotorer til alle former for krævende industri- og marine applikationer. Der er tale om el-motorer ”made in Italy” og i en årrække har fabrikken gennemgået et udviklingsprogram der betyder at produktion og kvalitet nu på alle områder lever op til de krav det internationale marked stiller. Kerneforretning Electro Adda er elmotorer for specialapplikationer, hovedsageligt I IEC størrelserne 180-560

Mere information on Electro Adda på: http://www.electroadda.com

electro adabilledeeladda