Lafert IE4 & IE5 High-Performance

Lafert IE4 / IE5 High Performance motorer

I samarbejde med vores partner; Lafert Group, kan vi tilbyde High Performance motorer( HP) som er en innovativ række af PM ( permanent magnet) synkron motorer der opfylder kravene til forbedret virkningsgrad i niveau IE4 og IE5 og dermed reducerer driftsomkostningerne betydeligt.

Der er her tale om et teknologisk højt udviklet produkt som kombinerer den børsteløse servomotors elektriske design med AC- motorens mekaniske design.  Resultatet er en kompakt motorserie, primært rettet mod HVAC applikationer i relation til pumper, ventilatorer, kompressorer og blæsere hvor der er et stærkt ønske om at reducere driftsomkostningerne og samtidig reducere den fysiske størrelse og vægt.

Motorserien dækker et effektområde fra 0,37 til 37 kW og leveres som et ”stand alone” produkt ( HPS serien) beregnet for drift via en frekvensomformer, eller som et integreret produkt  hvor Frekvensomformeren er placeret direkte på motoren ( HPI serien).

Standard specifikationerne er som følger:

-Wide power output  0.37 – 37 kW
– Compact range in IEC frames: 56 – 71 – 90 – 112 – 132 – 160
– Voltage: 3 phase 230 – 480 V
– Speed range up to 4500 RPM
– Designed for different magnetic materials to secure stable cost base
– Sensorless control or with speed transducer
– IPM design (no rare earth magnets) or SMPM design (high flux rare earth magnets) depending on the performance demand
– Controlled by most standard Drives

Se mere om Lafert’s IE4 / IE5 motorer på producentens hjemmeside http://www.lafert.com/eng/electric-motor-synchronous-smpm-ie4ie5.php    -eller kontakt os for yderligere information og tilbud.